Termeni și condiții

Vizitarea site-ului cristinabaluta.ro, folosirea lui sau comandarea produselor afisate pe site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare de mai jos.

Despre noi

Site-ul www.cristinabaluta.ro, numit in continuare SITE-UL, este administrat de Cristina Băluță.

Site-ul ww.cristinabaluta.ro nu îsi asuma nicio garantie, obligatie sau raspundere fata de utilizatorii finali sau fata de terti, cu exceptia obligatiilor prevazute de legislatia în vigoare. SITE-UL pastreaza în totalitate si în mod unilateral dreptul de a adauga, sterge, modifica, folosi toate materialele, datele si informatiile continute la orice moment, inclusiv cele adaugate de utilizatorii finali sau asociate comportamentului lor, cu respectarea prevederilor legale în vigoare si a legislatiei nationale si europene cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Prin accesarea SITE-ULUI, utilizatorii se angajeaza sa nu cauzeze daune catre oricare persoana fizica sau juridica. La crearea sau actualizarea unui cont de utilizator înregistrat, utlizatorul final se angajeaza sa introduca si sa mentina datele sale de identificare complete si corecte. Utilizator este orice persoana care acceseaza orice pagina sau resursa din cadrul site-ului www.cristinabaluta.ro, indiferent daca este sau nu înregistrat ca utilizator pe site.

Acesti Termeni si Conditii de folosire se aplica pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.cristinabaluta.ro. Ei pot fi modificati de SITE în orice moment, fiind recomandat ca toti utilizatorii sa verifice la fiecare accesare versiunea curenta.

Copyright

Continutul site-ului www.cristinabaluta.ro imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software este integral proprietatea lui Cristina Băluță si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul lui Cristina Băluță a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Detaliile produselor si serviciilor prezentate în cadrul SITE-ului sunt oferite cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate.

Protectia Datelor personale

Cristina Băluță asigura protectia datelor dumneavoastra personale colectate pe SITE si se angajeaza sa le foloseasca exclusiv în beneficiul clientilor si in scopul declarat al acestui site oferire servicii de dezvoltare personala si magazin online. Pe SITE sunt implementate masurile de protectie necesare conform Regulamentului european privind protectia datelor personale. Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca site-ul www.cristinabaluta.ro functioneaza corect
  • În scopuri de marketing pentru a va propune servicii, produse si oferte care sa fie interesante pentru dumneavoastra
  • Pentru a putea livra materialele dumneavoastra (cursuri, e-book-uri etc)

Informatiile din formularul de abonare la newsletter, cât si informatiile din formularul de contact vor fi folosite pentru a va trimite cursuri, promotii, buletinele informative periodice, recomandari personalizate etc.

Cristina Băluță si SITE-ul nu vor face publice, nu vor transmite mai departe si nu vor vinde informatii referitoare la datele cu caracter personal ale clientilor.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Cristina Băluță are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti, un membru al familiei acestora ori o alta persoana.

Refuzul furnizarii datelor din formularul de newsletter determina imposibilitatea onorarii materialelor gratuite. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar. Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite pe cale oficiala stergerea datelor. Datele nu vor fi transferate in alte state.

Pentru mai multe informatii privind protectia datelor, puteti consulta pagina noastra dedicata protectiei datelor cu caracter personal si confidentialitatiiaici.

SITE-UL nu colecteaza date cu caracter personal fara acordul prealabil al utilizatorilor.

Pentru a înregistra o cerere sau sesizare privind protectia datelor, colectarea lor, stocarea si utilizarea, puteti contacta Responsabilul pentru protectia datelor cu caracter personal prin trimiterea unui email la adresa contact@cristinabaluta.ro

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: dezvoltare personală si blog. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau oricare alte scopuri. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.


Pentru o mai buna functionare a site-ului, site-ul www.cristinabaluta.ro foloseste cookies. Pentru a afla mai multe despre politica noastra de cookies, puteti accesa pagina noastra dedicata aici. Accesul utilizatorilor pe site este conditionat de respectarea acestor termeni si conditii.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata downloadarea materialelor de pe site, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

Scroll to Top