Despre mine

Salut, sunt Cristina!

Te-ai mutat într-o țară străină și acum cauți pe cineva care…

să înțeleagă dificultățile de expat, să te sprijine cu adevărat și să îți ofere strategii de adaptare la noul mediu.

Sunt aici pentru tine și vreau să-ți povestesc experiența mea. Pe parcursul anilor, am avut privilegiul de a călători și a locui în diferite părți ale lumii, fie pentru relaxare, fie în scop profesional sau academic.

Reflectând asupra experiențelor acumulate, observ că ele nu mi-au oferit doar șansa de a explora, ci și posibilitatea de a înțelege și a descoperi ce înseamnă să te simți în largul tău oriunde te-ai afla.

În călătoria ta de adaptare la un nou mediu și o nouă cultură, susținerea este esențială

Cu peste 15 ani de experiență profesională în companii internaționale în domenii precum marketing, operațiuni, vânzări și resurse umane, am dobândit o înțelegere complexă a mediului de lucru internațional.

De asemenea, am dezvoltat proiecte de formare, coaching și recrutare care mi-au permis să aflu, să înțeleg și să fiu alături de persoanele care se confruntau cu sentimentul de „dezrădăcinare”.

Știu cât de esențială este susținerea în procesul de adaptare la o nouă cultură și la un nou mediu. Prin urmare, sunt aici să te sprijin în călătoria ta de descoperire și adaptare, oferindu-ți toate învățăturile pe care le-am acumulat.

Serviciile mele de consiliere psihologică pentru expați sunt adaptate fiecărei persoane cu care lucrez.

Am trecut personal prin provocările vieții de expat, dețin competențele necesare pentru a te ghida și sunt profund dedicată să te ajut să-ți îmbunătățești experiența și să te bucuri de viața ta de expat.

Astăzi, în ciuda pasiunii mele pentru călătorii, am descoperit că adevărata mea casă este în interiorul meu - o descoperire pe care sper să te ajut și pe tine să o faci.

Cu titlul de psiholog în buzunar, m-am decis să scriu un nou capitol profesional

De-a lungul celor mai bine de 10 de ani de expatriere În Franța, am documentat efectiv toate acțiunile de succes pe care le-am întreprins și am notat toate greșelile pe care le-am făcut. Mi-am dorit sa transmit mai departe învățămintele pe care le-am dobândit și să-i sprijin pe expati să treacă mai ușor peste dificultățile prin care și eu am trecut.

Vreau să fiu un profesionist care îți vorbește din experiență, nu doar din cărți...

Pe parcursul studiilor mele, am căutat să acumulez expertiză prin explorarea diferitelor domenii și abordări terapeutice, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală, terapia integrativă, hipnoza Ericksoniană, terapia Gestalt, psihodrama și constelațiile familiale. Am experimentat și am învățat despre tehnicile somatice și Sistemele Familiale Interne.(IFS).

cristina baluta despre psihologie

Iar după toate aceste experiențe și studii mi-am clarificat misiunea

Vreau să ajut românii care pleacă în străinătate sau care revin în țară să depășească toate obstacolele, să se adapteze la noile medii și să-și construiască o viață împlinită și de succes.

În calitate de psiholog expat, scopul meu este să fiu sprijin constant și un ghid de încredere pentru românii din diasporă și pentru cei care se întorc în țară.

Prin intermediul serviciilor mele de consiliere, te asigur că nu ești singur în această călătorie și vreau să-ți ofer tot sprijinul necesar pentru a-ți atinge aspirațiile și a construi o viață așa cum îți dorești.

Aceste experiențe prin care am trecut m-au modelat, oferindu-mi o perspectivă profundă, transformându-mă atât personal, cât și profesional. Prin trăirile și învățămintele mele, pot să-i ajut pe expați în propriile lor călătorii.

Dacă rezonezi cu povestea mea sau simți că ai nevoie de un partener de încredere în călătoria ta de expat, te invit cu drag la o primă discuție gratuită.

În acele 30 de minute, ne vom cunoaște și vom vedea cum pot să te susțin cel mai bine. Facem primul pas împreună?

sedinta de consultanta cristina baluta

Acum că-mi știi povestea, aș vrea să-ți împărtășesc câteva dintre cele mai prețioase învățăminte pe care le-am adunat din experiența mea de expat:

Experiența de a fi expat nu este doar despre realizarile pe care le facem, ci și despre învățăturile valoroase pe care le tragem din nereușitele noastre. Acesta este drumul vieții, plin de urcușuri și coborâșuri, și toate aceste experiențe contribuie la definirea noastră ca persoane.

”Dacă eram făcuți să stăm într-un singur loc, am fi avut rădăcini, nu picioare.”

Scroll to Top